Saznajte nešto malo više o nama

Comfort Cargo ima već radno iskustvo od nekih dvadeset godina; koje vode Laura Smuđa i Mladen Nikačević, sa velikim uspjehom, tako da Comfort Cargo ima jako snažne temelje u svijetu transporta svih vrsta roba.

Od samog početka rada usluge transporta vršene su u cijeloj regiji a sada smo uglavnom bazirani na međunarodne transporte u EU i Rusiji.

Iskustvom i inovativnim rješenjima osiguravamo najviši stupanj kvalitete i sigurnosti u svijetu kamionskog transporta roba.

Svi transporti koje radimo su pod stalnim nadzorom i satelitski se prate, tako da su kašnjenja ili neke druge nepredvidive stvari svedene na apsolutni minimum.

Moto nam je jednostavno biti najbolji! Trenutno raspolažemo sa četrdeset novih kamiona i u nabavci smo još deset, uz naravno nove ceradne prikolice i hladnjače. Vrhunski kamioni i još profesionalniji vozači, uz profesionalno vodstvo Laure Smuđa i Mladena Nikačevića, te ostatka tima.

Godinama bilježimo uspješno poslovanje na domaćem i inozemnom tržištu transporta.

Trenutno upošljavamo pedeset  ljudi, rapidno idemo u smjeru razvoja i pojačavanja naših kapaciteta.

Pored smjera i cilja našeg razvoja, pratimo sve najnovije standarde u smislu zaštite okoliša, naš vozni park je star godinu dana a nadamo se da će nam uskoro biti dostupni za nabavku i električni tegljači.

Veliki pozdrav od našeg tima.

Hvala vam na posjeti naše web stranice.

Javite nam se.

Iskreno Vaš,

Comfort Cargo tim.